Rólunk írták

Magdi & Krisztián

Kedves Bogi és Csaba!

Egy fergeteges lakodalom, csak egy feledhetetlen és profi zenekarral lehetséges! Ti vagytok a tökéletes választás a színvonalas szórakoztatáshoz és ezt szeretnénk Nektek szívből megköszönni!!! Hálásak vagyunk, hogy megtanultátok a nagy napra kedvenc motoros zeneszámunk, az egyedi nyitótáncot; a fényképeink vetítését és azt, hogy a Zenekar stílusa is tökéletesen passzolt a helyszínhez! Köszönjük, hogy kitartottatok hajnalig és gondoskodtatok a fantasztikus hangulatról!
Kívánjuk, hogy még nagyon sok hasonlóan szuper hangulatú lagziban zenéljetek és ezzel feledhetetlen élményt szerezzetek a leendő Ifjú Párnak és a Násznépnek, úgy, mint nekünk!
Nagyon szépen köszönünk mindent, sok puszi!

(Császár, Henryx City, 2013.07.27.)

Erika & Zoltán

Kedves Bogi és Csaba!

Köszönjük szépen, hogy színvonalas műsorotokkal megteremtettétek a hangulatot az esküvőnkhöz! Nagyon tetszettetek minden vendégnek! Tudjuk, szerencsénk volt a választásban, hiszen előtte nem ismertünk Titeket, de a honlapotok segített, és a valóságban pedig nem csalódtunk. A viszonylag kis teremben sem volt túl hangos a zene, lehetett beszélgetni, de jót lehetett bulizni is. Bogi hangja fantasztikus! A repertoárotok nagyon széles, mi is megtaláltuk a stílusunkat, és köszönjük az egyedi vetítést! Bátran ajánlunk Titeket, mi is még egyszer is Titeket választanánk!

(Győr, Aranyszarvas Étterem, 2013. 06. 15.)

Enikő & Pál

Szia Bogi & Csaba!

Vendégeink teljesen oda vannak értetek! Nagy szerencsénk volt, hogy rátok
leltünk és hogy szabadok is voltatok! Köszönjük a szüntelen kiváló
hangulatot!…

(Sopron, Hotel Sopron 2013.06.08.)

Glória & Peti

Kedves Bogi és Csaba!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a fergetegesre sikerült esküvőnkön nyújtott látványokkal teli zenei produkcióért. A násznéppel együtt nagyon élveztük, hatalmas sikeretek volt! Külön köszönet a kérésünkre betanult számért (eredeti Zorba),a hajnalig tartó fáradhatatlan zenélésért, és az előkészületek alatt nyújtott sok segítségért! Örülünk, hogy Rátok találtunk! Mindenkinek ilyen lagzit kívánunk profi zenészekkel, mint Ti! :)

(Pomáz, Udvaros Csárda, 2013.05.18.)

Moncsi & Karesz

Kedves Bogi és Csaba!

Nagyon szépen köszönjük, első sorban, hogy bármikor számíthattunk Rátok, és, hogy fergeteges hangulatot varázsoltatok a lagzinkba.Annyira jó volt Veletek a buli, hogy a násznépnek nem is hiányoztam, amikor elraboltak :)
Csak ajánlani tudunk Benneteket mindenkinek!

(Ágfalva, Hotel Vadvirág 2013.05.11.)

Kati & Gyuri

Kedves Bogi és Csaba!

Mikor először hallottalak titeket játszani az unokatestvérem esküvőjén rögtön tudtam, hogy én is titeket szeretnélek meghívni. Szerencsére így is lett és a férjemet is sikerült levennetek a lábáról. Mi teljesen abban a hitben éltünk, hogy az ember a saját esküvőjén nem tudja igazán jól éreznie magát, mert folyton intézkednie kell és a vendégeket szórakoztatnia. Nektek sikerült bebizonyítanotok, hogy ez nem így van :) Hatalmasat mulattunk és az összes vendég remekül érezte magát beleértve 9 külföldi vendégünket akik 9 különböző országból jöttek. Szívből köszönjük nektek a csodálatos emlékeket és a remek hangulatot.
Mindenkinek szeretettel ajánlunk titeket és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánunk!

(Sopron, Mediterrano Étterem 2012.10.13.)

Kriszta & Gergő

Kedves Boglárka és Csaba!

Szeretnénk még egyszer megköszönni az egész násznép nevében a profi esküvői szerepléseteket, a változatos és minden igényt kielégítő zenei szolgáltatást.
Külön köszönjük, hogy a kedvünkért pár nappal a lagzi előtt betanultátok a nyitótánchoz a zeneszámot. Hálásak vagyunk azért a kitartásért és profizmusért, amivel képesek voltatok még hajnalban is teljesíteni az utolsó, legutolsó és …. legeslegutolsó speciális zenei kéréseket is!:))

További sikereket és rengeteg felkérést kívánunk!

(Balatonfüred, Borcsa Étterem, 2012. 09. 22.)

Gabriella & Dave

Kedves Bogi és Csaba

Még egyszer szeretnénk Nektek szívből megköszönni az esküvőnkön való szerepléseteket! Hosszú keresés után választottunk Titeket és telitalálat volt a felkérésetek!
Nekünk és a vendégeinknek, akik között fiatal és idősebb, magyar és angol egyaránt volt csodálatos élményt nyújtottatok mind az éneklésetekkel, a zenétekkel, kitartásotokkal és a személyiségetekkel egyaránt! További nagyon sok sikert és örömöt kívánunk Nektek!

(Baja, Malom étterem 2012.07.28.)

Szandra & Zoli

Nagyon szépen köszönjük még egyszer a tökéletes zenei szolgáltatást. Mindenki nagyon meg volt elégedve, természetesen mi is. Örültünk, hogy valóban minden stílusban játszottatok, és mindenki megtalálta a maga kedvencét. Kedvesek voltatok, hogy még az esküvő színére is figyeltetek, és hozzá öltöztetek. Tudjuk, hogy elég megterhelő lehetett nektek az este a kevés pihenő idő miatt, ezt is külön köszönjük. Örültünk, hogy titeket választottunk, és hogy ti vállaltátok a felkérést. Csak pozitív emlékeink vannak, valóban örök élmény marad minden tánc. :)

További sikeres munkát kívánunk, sok jó zenét, és rengeteg felkérést!

(Sopron, Szélmalom étterem 2012.07.25.)

Lilla & Gábor

Sziasztok!

Szívesen zengünk ódákat rólatok mert nagyon szuperek voltatok!!!! Köszönjük szépen!

(Budapest, Budavár Szalon 2012.07.14.)

Nóri & Tomi

Kedves Zenekar!

Nem igen találunk szavakat arra, hogy mennyire sikerült szuperül ez a nekünk, családjainknak, magyar és osztrák barátainknak annyira kedves június 30.-ai nap! Mindig csak annyit tudunk mondani, ha valaki kérdezi, hogy minden elvárást felülmúlóan szuper esküvői csapatunk voltatok , aki mindenről tökéletesen gondoskodott, mi pedig lazíthattunk és élvezhettünk minden percet!

Nagyon nagyon köszönjük, szuperek voltatok, az az érzésünk, hogy 2012-töl az egész életünk egy óriási nagy ünneplés….

(Ágfalva, Hotel Vadvirág 2012.06.30.)

Bori & Tibi

A Partyzona zenekart mindenkinek jó szívvel ajánljuk, azoknak is, akik hozzánk hasonlóan extra igényekkel fordulnak e nagyszerű zenészekhez. “Vájtfülű” családunk minden tagja meg volt elégedve a magas színvonalú műsorral, mely nagyban hozzájárult a lakodalom hangulatához, pompájához.
Felejthetetlenné tették nekünk az alkalmat, kiváló választás volt!

Sok puszi! :)

(Balatonfüred, Borcsa étterem 2012.05.20)

Évi & Balázs

Kedves Csaba és Boglárka!

Köszönjük a színvonalas műsort! Nagyon jó volt a zene, jól sikerült! Mindenkinek tetszett! ( A cigányzenével kár volt megszakítanunk.) Minden jót, és további sok fellépést!

(Hédervár, Kastélyszálló 2012.04.14.)