Greenfield Hotel, Partyzona showband

Greenfield Hotel

Zenekarunk a bükfürdői Greenfield hotel szerződtetett zenekara, heti egy alkalommal egész évben zenélünk a szálloda bárjában.

http://www.greenfieldhotel.net


Buthi Jenő vőfély

Ha valaki egy jó bulit akar retro zenével amire minden generáció jól mulat? Gondolkodás nélkül ajánlom nekik a Partyzona Showband-et. Ez az a zenei formáció ami a korosztályok közti különbséget eltünteti.

www.vofelysopron.hu


Csiger Gergely fotós

Lendületes, fiatalos vidám csapat, akik széles repertoárral és komoly háttér technikával rendelkeznek. Külön extra volt számomra, hogy a zenekar saját kivetítőjén nem csak hangulatos képeket mutattak be, de a jegyes sorozat képeit is amiket készítettem, valamint élő képeket is kis elrejtett kameráik segítségével. Külön öröm, hogy időt pénzt és energiát fordítottak a fénytechnikára, ami nagyon fontos a buli hangulatához szerintem, na és természetesen a jó buli fotók elengedhetetlen része. 

Csiger-The art of Photography

www.csiger.com


Fenyvesi Zsolt – Esküvői DJ

A Partyzona Showband mindig segítőkész, mind emberileg , mind szakmailag. Technikailag és zeneileg abszolút naprakészek, ezért
egy nagy lagzin a mai kor szellemében  jól tudok esküvői DJ-ként velük dolgozni, mert jól kiegészítjük egymást.
Csak ajánlani tudom őket, abszolút No.1-ok!

http://www.fenyvesizsolt.hu

 

 

 


Hajdú László fotós – Fotó Hajdú

Azoknak ajánlom a zenekart, akik minőségi és igényes zenére kívánnak szórakozni. Kiemelkedően magas színvonalú, változatos zenei hangzás mellett a látvány és fény technika is kiváló. Ez nekem, mint fotósnak is fontos dolog. Amikor őket láttam, hallottam zenélni, akkor ücsörgő vendégeket sosem láttam, a hangulatot garantálják.

www.eskufoto.hu


Moór Dávid fényképész

Nem mindegy a fényképésznek, hogy milyen zenei szolgáltatóval dolgozik együtt egy lakodalomban. Bogi és Csabi mindig megmozgatják a násznépet, mindig tele a tánctér, és így nekünk képörökítőknek is könnyebb a munkánk! Nem mellesleg hallgatni is jó Őket :)

www.moordavid.com


Riba Szabolcs operatőr

Ha az átlagon felüli produkciót keresed, jó helyen jársz! A Partyzona Showbandben zeneileg és látványban sem fogsz csalódni!

ribaszabolcs.com


Tarnai Frames

Ha esküvőtök napján egy hatalmasat akartok bulizni egy igazán remek zenei formáció segítségével, ráadásul a jazztől a rockon át a mulatósig szükséged van mindenféle zenére, akkor csak egy maradhat: Partyzona Showband!

www.tarnaiframes.com