Kedves leendő ifjú Pár!

 

Köszönjük, hogy megtiszteltetek bennünket érdeklődésetekkel!


Fentebb láthatjátok bemutatkozó lagzis videónkat, mely egy élő felvétel és hűen tükrözi azt a zenei irányvonalat, melyet zenekarunk képvisel.

A legmegfelelőbb zenekar kiválasztása az egyik legfontosabb és legfelelősségteljesebb döntés Számotokra, a saját ízlésetek és a násznép igényeinek figyelembe vételével!
Ehhez szeretnénk most Nektek a lehető legőszintébb bemutatkozást megadni!

  • Szakemberek vagyunk! Tanult, kottaolvasó zenészek, több mint 15 éves zenekari múlttal, valamint így kettesben túl több mint 1500! fellépéssel a hátunk mögött!
  • Jól ismerjük a lakodalmak felépítését és benne a zenekari szerepeket, beleértve a jó együttműködést vőfélyekkel, ceremóniamesterekkel. 
  • Zenekarunk vállalkozásra épül és számlaképes.
  • Csapatunk -2 tagú formáció lévén- saját gyártású zenei alapokra játszik rá élő hangszerekkel, élőben énekel, hangszeres szólókkal.
  • Nagy tapasztalattal rendelkezünk a külföldi-magyar lakodalmak tekintetében, egész estés nemzetközi műsorral, ezen belül külön német nyelvű repertoárral is rendelkezünk.

A minőség kérdése:

Formációnk a feltétel nélküli zenei minőség elkötelezettje, előadásunk során mindent ennek rendelünk alá!
Videóinkon jól látható, hogy a Partyzona Showband nem az ücsörgős lakodalmak zenekara, hatalmas bulikat csapunk, de ez SOHA! nem mehet a minőség és elegancia rovására!


A technika szemszögéből:

Zenekarunk világszínvonalú berendezései mellett, egy az országban teljesen egyedülálló vezérlési rendszert alkalmaz, mely lehetővé teszi a folyamatos zeneszolgáltatást. Nem kell hangszereket állítgatni, füzetet lapozni, így két megszólaló dal között a szünet maximum 3 másodperc, amivel nagyon fel lehet pörgetni a hangulatot és nincs kínos ácsorgás a táncolóknál.


A hangerő kérdése:

Zenekarunk az átlagosnál halkabb hangerő mellett is tudja biztosítani a felhőtlen buli hangulatot!
Ezt sok éves tapasztalattal és a hangrendszer pontos beállításával sikerült megoldani, a tánc mellett az asztaloknál sem kell kiabálva beszélgetni…


A mulatós zene kérdése:

Az egész estés mulatós-zene szolgáltatásra NEM! a Partyzona a megfelelő választás! Igény esetén a menyasszonytáncon kívül, repertoárunkban szerepel kb. 90 percnyi mulatós zene, beleértve az ilyen jellegű dalok legnagyobb futó slágereit is. Tapasztalatunk szerint ez a legtöbb lakodalomban elegendő.


A hangszerek kérdése:

A zenekari hangszereket, személyes berendezéseket soha semmilyen körülmények között nem adjuk át használatra másnak!
Hozott hangszerek hangosítását a lehetőségek szerint előzetes megbeszélés után tudjuk biztosítani!
Beszédekhez vendég mikrofont minden esetben biztosítunk.


A szünet és záróra kérdése:

Lagzis fellépéseken szünetet éjfélig csak a standard programok (vacsora, torta, játékok, beszédek) idején tartunk, amúgy a zenélés folyamatos.
A lakodalom zárási időpontját mindig az ifjú pár, vagy megbízott szervező határozza meg, de maximum 10 óra rendelkezésre állást tudunk biztosítani.

_______________________________________________________________________

A szolgáltatás díjazásának kérdése:

Szolgáltatásunk díja: 25.000,– Ft / óra, mely a rendelkezésre állástól számítandó. Az ár a teljes fény- és hangtechnika, valamint a szállítási költséget is tartalmazza. Helyszíntől függően szállás biztosítása merülhet fel plusz igényként.

További kérdések tekintetében szívesen állunk rendelkezésre a Kontakt menü bármely elérhetőségén.

Üdvözlettel:

Bogi és Csabi


Náluk jártunk 2016-ban

 

Náluk jártunk 2015 nyarának második felében

Náluk jártunk 2015 nyarának első felében

Náluk jártunk 2015 tavaszán

Hangulatvideók, melyeket saját kameránkkal rögzítettünk